Landsstævne i Frederikshavn i pinsen

Et fantastisk landsstævne er netop overstået i Frederikshavn, der lagde haller, skoler og ikke mindst frivillige til at give 2000 spillere, ledere og forældre en skøn weekend med fokus på floorball, fællesskab og hygge.

Sunds Seahawks FC deltog med 2 hold i U13, 1 hold i U11 og 1 hold i U9. Vores forventninger for holdene blev indfriet til fulde. Der blev grinet, jublet, sunget og grædt lidt - alle var med til at sørge for, at det blev en floorballfest af de helt store.

Resultatmæssigt kan vi også se tilbage på et stævne, hvor vi atter viste, at vi har hold, der er med helt oppe, hvor det er sjovt.

U13 mellembane - Spillede sig frem til en kvalificering til B-finalen, hvor de endte med sølvmedaljerne efter et smalt 2-1 nederlag til Herlev.

U13 stor bane - Holdet var helt suveræne i den indledende pulje, som de gik ubesejrede igennem. I kvartfinalen spillede de også en rigtig god 1. periode mod Frederikshavn Blackhawks; men måtte til slut give sig. Blackhawks endte med at vinde A-finalen.

U11 mellembane - spillede sig videre fra gruppespillet via en 2. plads efter nederlag til Rungsted-Hørsholm og 2 efterfølgende storsejre. 1/8 finalen, kvartfinalen og semifinalen (hvor nederlaget i indledende pulje blev hævnet) var intense og nervepirrende. Til slut endte holdet så i A-finalen, hvor holdet fra Alliancen København blev en for stor mundfuld. Kampen endte 0-1.

U9 minibane - Stjernefrøene fra U9 ville ikke holde sig tilbage, og efter sejre på 7-2, 7-2 og 7-0 i indledende pulje var holdet klar til kvartfinalen som de vandt 11-0. Semifinalen blev et drama. Holdet var bagud 1-3; men fik sig kæmpet tilbage til en sejr på 4-3. Finalen mod Esbjerg Sharks blev om muligt endnu mere nervepirrende. Først 8 sekunder før slutfløjtet lykkedes det holdet at udligne. Overtiden var en lang pinefuld affære for tilskuere og ledere; men det endte ud i et sejrsmål kort før tid. Jublen ville næsten ingen ende tage. Sunds Seahawks FC landsmester i U9 - det er ved at være et par år siden. Selvom ligaholdet har haft en rigtig god sæson, var det nu dejligt at vi igen fik grund til at åbne pokalskabet.

 

 

Kæmpestor tak til alle i frivillige trænere og ledere: Klaus, Dan, Carsten, Ravn, Theodor, Pia, Christina, Morten og Alex. Uden jer var der ikke et Seahawks!!

Og også en kæmpestor high-five til alle de forældre og søskende som valgte at bruge den dejlige sommerlige weekend på at støtte. Det var tydeligt at mærke på banerne, at spillerne groede af det, når ”SEAHAWKS” blev brølet udover dem, og når Seahawkssangen lød som optakt til kampen eller ”Vi skal på grillen” genlød ved alle målene.

En dybfølt kærlig hilsen

Æ Formand