Løbende kommentarer til sæson 2023-2024

april 2024
Ligaen sluttede mellemspillet af med hjemmesejre over Copenhagen og Hvidovre, hvilket blandt andet var medvirkende til, at de to hold ikke formåede at spille sig i semifinalerne, der kommer til at bestå af Seahawks, AaB, Blackhawks og Benløse.
Træner Jens Lykke Hagbarth valgte Benløse som modstander i semifinalen. De første 2 kampe spilles i Multicenter Sunds i weekenden 6. - 7. april - Forza Seahawks!

Efter en 7-5 sejr over Team Århus Floorball midt i marts, kunne 2. division ikke stille hold til kampen mod Raptors d. 24. marts og taber den 5-0


U15 havde sammen med Strandby Elling max. points inden mødet i Sunds 17. marts. I en spændende kamp trak Ellingerne det lange strå; men fortsat et helt igennem godkendt forår for U15 drengene og pigerne.

U13 gik gennem efteråret uden nederlag, så det giver mere modstand her i foråret. Et sørgeligt resultat med nederlag til Viborg, blev fulgt op af et nederlag i AaB før det endelig lykkedes at få en sejr mod Jelling. Kampene er dog meget, meget tætte, så det, der er startet lidt vaklende, kan ende helt omvendt, når sæsonen er slut. Næste store opgave er Frederikshavn Blackhawks hjemme d. 23. marts.
Kampen mod Blackhawks blev lige så spændende som forventet. Som tidligere nævnt er det tætte kampe. Denne vandt Blackhawks med 3-5, så der er revanche til gode, når Seahawks i næste kamp drager til Frederikshavn

U11 har svært ved at få kamptræning, da deres stævner bliver aflyst gang på gang. Vi har nu selv forsøgt at stable noget på benene ved at inviteret alle midt- og sønderjyske hold til Sunds

U7 og U9 har været til et par kidzligastævner og melder tilbage, at det har været rigtig gode oplevelser.


U5 vil også gerne ud at spille; men det er svært at finde stævner. Nu er det lykkedes; men det blev i en U7 række. Alle havde nogle rigtig gode kampe og jublede som vilde, da det faktisk lykkedes dem at besejre et af holdene.