Final4 KidzligastævneI forbindelse med Final4, der afholdes d- 13.-14. januar 2024 i Sportscenter Herning, Holingknuden 3, afholder Sunds Seahawks FC kidzligastævne for U5, U7, U9 og U11. Det bliver d. 14. januar 2024 mellem 9.30 og 12.30. Der kan købes adgang til stævnet på nemtilmeld.

Prisen er kr. 100,- pr. hold.
Ønsker holdet med op til 2 voksne at se finalerne i Final4, kan det hele købes for kr. 200,-. Her bestiller du "Kidzliga inkl. Final4"Pokal final4 afvikles i Herning

Efter en budrunde til Pokal Final 4 i 2024 og 2025, er valget faldet på Sportscenter Herning i samarbejde med Herning Pirates og Sunds Seahawks. Sekretariatschef Troels K. Jensen udtaler:

”Valget stod mellem to yderst egnede afviklingssteder, hvor valget altså er faldet på Sportscenter Herning. Det var et rigtig tæt kapløb, men jeg glæder mig til at samarbejde med de to midtjyske klubber igen, da vi havde et rigtig godt samarbejde omkring Landsstævnet 2023. Så finalerne bliver en spændende weekend for både spillere og fans, hvor jeg håber at alle de deltagende hold, kan lykkedes med, at få deres fans med, så vi kan få fyldt hallen op.”

Rhandy Nagy, Formand i Herning Pirates udtaler:

”Vi er utrolig stolte over og taknemmelige for, at vi i Herning Pirates, sammen med Sunds Seahawks, får lov til at afvikle de kommende års Pokal Final-4. Der bliver masser at se frem til for både store og små – og selv glæder vi os til at være med til at give de otte deltagende hold, såvel som publikum en fed weekend i Sportscenter Herning.”

Almind Spelling-Sørensen, Fomand i Sunds Seahawks FC udtaler:
”Det er med stolthed, at vi kan annoncere, at Sunds Seahawks FC sammen med Herning Pirates af Floorball Danmark har fået tildelt årets Pokal final 4. Vi glæder os til at kunne præsentere floorball fra øverste danske hylde i Sportscenter Herning d. 13. og 14. januar 2024, hvor der venter publikum en stor oplevelse, når de 2 bedste kvinde- og herrehold fra Øst og de 2 bedste kvinde- og herrehold fra Vest brager sammen for at kæmpe om Pokalen. Det bliver helt sikkert en weekend med fuld gang i Sportscenter Herning for både små og store.”
SEneste SEahawks pokalsejr

SE ELLER GENSE SIDSTE POKALSEJR I 2018 - TRYK PÅ BILLEDET

Løbende kommentarer til sæson 2023-2024

November/december 2023
I skrivende stund har ligaholdet stort set fejet alt modstand til side. Eneste pointtab var kampen i Frederikshavn, hvor holdet måtte "nøjes" med 2 point efter sejr i straffeskudkonkurrence.

2. division afventer stadig første kamp

U15 er ved at få mere styr på spillet og har både fået sejr og et hæderligt nederlag i Skanderborg på CV'et

U13 har fået en rigtig fornem start på sæsonen uden et eneste nederlag. Træner Klaus Jepsen gør en kæmpe indsats med at få integreret nye, uerfarne spiller på holdet, som nu har rundet de 20. Som noget nyt er der arrangeret morgentræning for U13 og U15 for alle interesserede hver fredag kl. 6.45 til 7.45.

U11 er kommet rigtig godt i gang med kampene efter de første lidt aflyste stævner. Det er blevet til sejre i de sidste 7 kampe.

U7 og U9 har været til et par kidzligastævner og melder tilbage, at det har været rigtig gode oplevelser.


U5 vil også gerne ud at spille; men det er svært at finde stævner. Vi håber på, at der vil komme nogle U5 hold til stævnet i Herning d. 14. januar 2024