Næste hjemmekampe

Næste hjemmekampe løber af stablen d. 24. september, hvor Liga, U15 og U11 skal i kamp.
Alle kampe kan findes under fanen "Kampinfo"

Pokal final4 afvikles i Herning

Efter en budrunde til Pokal Final 4 i 2024 og 2025, er valget faldet på Sportscenter Herning i samarbejde med Herning Pirates og Sunds Seahawks. Sekretariatschef Troels K. Jensen udtaler:

”Valget stod mellem to yderst egnede afviklingssteder, hvor valget altså er faldet på Sportscenter Herning. Det var et rigtig tæt kapløb, men jeg glæder mig til at samarbejde med de to midtjyske klubber igen, da vi havde et rigtig godt samarbejde omkring Landsstævnet 2023. Så finalerne bliver en spændende weekend for både spillere og fans, hvor jeg håber at alle de deltagende hold, kan lykkedes med, at få deres fans med, så vi kan få fyldt hallen op.”

Rhandy Nagy, Formand i Herning Pirates udtaler:

”Vi er utrolig stolte over og taknemmelige for, at vi i Herning Pirates, sammen med Sunds Seahawks, får lov til at afvikle de kommende års Pokal Final-4. Der bliver masser at se frem til for både store og små – og selv glæder vi os til at være med til at give de otte deltagende hold, såvel som publikum en fed weekend i Sportscenter Herning.”

Almind Spelling-Sørensen, Fomand i Sunds Seahawks FC udtaler:
”Det er med stolthed, at vi kan annoncere, at Sunds Seahawks FC sammen med Herning Pirates af Floorball Danmark har fået tildelt årets Pokal final 4. Vi glæder os til at kunne præsentere floorball fra øverste danske hylde i Sportscenter Herning d. 13. og 14. januar 2024, hvor der venter publikum en stor oplevelse, når de 2 bedste kvinde- og herrehold fra Øst og de 2 bedste kvinde- og herrehold fra Vest brager sammen for at kæmpe om Pokalen. Det bliver helt sikkert en weekend med fuld gang i Sportscenter Herning for både små og store.”
SEneste SEahawks pokalsejr

SE ELLER GENSE SIDSTE POKALSEJR I 2018 - TRYK PÅ BILLEDET

Løbende kommentarer til sæson 2023-2024

September 2023
Ligaen er kommet godt i gang med sæsonen med lutter sejre i såvel liga som pokal.

1. division, som nu er omdøbt til 2. division, skal først i kamp i oktober. Mange af spillerne spiller fortsat fodbold, så træningen starter først op i starten af oktober

U15 fik en over nakken af et meget, meget talentfuldt Skanderborghold. 1-7 blev det i årets første kamp

U13 havde også besøg af Skanderborg. Her blev det til en fortjent 4-3 sejr. Holdet er lige nu ramt af rigtig mange skader, så det bliver spændende at følge dem, når alle forhåbentligt er klar til kamp i løbet af en måneds tid. Kampens spiller blev Ruben.

U11 fik aflyst deres debutstævne i Ry, der meddelte, at de endnu ikke var klar - så de venter med spænding til hjemmestævnet d. 24. september.

U13 var en tur i Hjørring, og fik en sejr på 6-1 med hjem. Holdet kunne stille med de samme 2 kæder som sidst med tilføjelse af en ekstra back. Reduceringen af Hjørring skete 20 sek. før tid, så sejren var aldrig i fare. Godt kæmpet hele vejen rundt! Kampens spiller blev Theis.